Vervelend wanneer je computer niet doet wat je er van verwacht. BP-Web Computer Reparatie Losser is gespecialiseerd in het oplossen van computer- en netwerk-problemen.

Door onze jarenlange ervaring en lage overheadkosten zijn wij in staat om uw computerprobleem snel, vakkundig en tegen een concurrerende prijs op te lossen. Dit kan zowel bij u aan huis, via een verbinding op afstand met behulp van onze helpdesksoftware of door uw pc of laptop bij ons op afspraak af te leveren voor reparatie. De keuze is aan u maar wordt tevens bepaald door de aard van de klachten.

 

BP-Web Computer Reparatie Losser doet meer...

 

Advies

In veel gevallen worden problemen veroorzaakt door verkeerde instellingen in computer software. BP-Web Computer Reparatie Losser helpt u dan deze te herstellen en u in begrijpelijk Nederlands -of zo u wilt Twents- uit te leggen hoe u deze instellingen aanpast en waarom.

Beveiliging

Virussen en malware zijn toenemende gevaren van computergebruik. BP-Web Computer Reparatie Losser heeft alle kennis in huis om uw computer, laptop of tablet en hiermee uw kostbare documenten en foto's te beveiligen.

Internet

Of u nu op het Internet bent aangesloten via glasvezel, kabel of ADSL. Of dat u klant bent bij KPN, Ziggo, Caiway, Telfort of een van de andere providers. Wij kunnen u adviseren en helpen om uw aansluiting zo optimaal mogelijk te benutten. Het configureren van alle merken routers en het instellen van WiFi is voor ons dagelijkse kost.

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter