AntiVirus oplossingen

anti virus2 200

Bij BP-Web staat beveiliging van uw pc en netwerk hoog in het vaandel. Besmetting met een virus, malware of ransomware kan namelijk grote gevolgen hebben zoals;

  • Traag reageren van uw pc
  • Ongewenste pop-up schermen
  • Verlies van documenten, foto's enz.
  • Identiteitsfraude

Om uw pc zo optimaal mogelijk te beschermen tegen deze bedreigingen adviseert BP-Web om een van de Anti Virus oplossingen van Bitdefender te installeren. Als Bronze Partner en gecertificeerd technisch specialist van Bitdefender zijn wij het aangewezen adres voor levering en installatie van deze Anti Virus producten. Maar ook voor nieuwe licenties en het verlengen van licenties van antivirusproducten van Avast, AVG, Avira, BullGuard, Eset, GData, Kaspersky, McAfee, Norton, Panda en Trend Micro kunt u bij ons terecht.

 

 

Backup oplossingen

backup

Naast dataverlies door virussen en ransomware kan dataverlies ook worden veroorzaakt door defecte hardware.

Als uw harde schijf defect raakt, zal het in veel gevallen niet mogelijk zijn om uw kostbare documenten en foto's terug te halen.

Voorkom dit door te kiezen voor een betrouwbare backup oplossing voordat het leed geleden is.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Lees ook het document Backup en Restore.

 

 

Netwerk beveiliging

wifi beveiliging 200

Uw wifi router is een mogelijk zwakke schakel in de beveiliging van uw netwerk. Onlangs nog was in het nieuws dat standaard ingestelde routers van Internet providers vaak slecht zijn beveiligd. 

Wat kan er mis gaan? Een niet beveiligde router kan anderen toegang bieden tot uw foto’s, documenten, zakelijke informatie, creditcardgegevens en wachtwoorden. Een hacker kan uw router zo aanpassen dat u, zonder dat u het merkt, wordt omgeleid naar kwaadaardige websites. Ook is het niet ondenkbaar dat iemand via uw router illegale acties uitvoert op internet, bijvoorbeeld door illegale software, muziek of porno te downloaden. BP-Web adviseert u graag over de beveiliging van uw router en netwerk.