antivirus 150We leven in een tijd waarin cybercrime een ernstige bedreiging vormt wanneer we ons op het Internet begeven. Mensen worden zich steeds meer bewust van deze bedreiging. Vaak krijgen we bij BP-Web dan ook vragen over beveiliging van pc's en laptops. 

 

 • Heb ik een virusscanner nodig?

  Beantwoord onderstaande vragen: 

  • Staan er op uw computer documenten, foto’s, video’s of muziek die u liever niet zou missen?
  • Gebruikt u uw computer voor bankzaken zoals internetbankieren en ideal betalingen?
  • Logt u met uw computer in met behulp van DigiD?
  • Bevat uw computer privacy gevoelige informatie die u graag beschermd weet?

   Als u een van deze vragen met 'ja' beantwoordt, dan adviseren wij de installatie van goede antivirus software zoals Bitdefender Antivirus Plus.

 • Wat is een goede virusscanner?

  BP-Web adviseert Bitdefender. Wij hebben jarenlange ervaring met de installatie van en de support op Bitdefender. Tevens heeft Bitdefender al jaren op rij een Top ranking bij AVtest, een onafhankelijk test van virusscanners. Bij het Nederlandse Topreviews.nl staan de producten van Bitdefender ook al jaren in de top drie van best scorende antivirus software.

 • Wat kost een goede virusscanner?

  Een licentie voor Bitdefender Antivirus Plus kost € 30,- per jaar voor één pc. Voor meerdere pc’s is een staffelkorting van toepassing. BP-Web levert u het licentie document via e-mail. Dit document bevat de licentiecode en een download link.

  U kunt Bitdefender zelf installeren maar BP-Web neemt u dit werk graag uit handen. Voor een eerste installatie en configuratie, wanneer dit op afstand via onze helpdesksoftware (AnyDesk)  kan worden uitgevoerd, betaalt u dan € 20,-. Verlengingen van de licentie (na één jaar) kunnen we vervolgens op afstand en gratis uitvoeren. U betaalt dan alleen voor de licentie.

  Ook support op uw Bitdefender software kunnen wij optimaal uitvoeren wanneer Bitdefender met een Bitdefender account binnen ons domein (bp-web.nl) is geïnstalleerd.

 • Wat kost een verlenging en hoe werkt dit?

  Voordat uw Antivirus licentie verloopt ontvangt u, vanaf vijf weken voor de verloopdatum een aantal keren een e-mail waarin we aanbieden uw licentie te verlengen. Vanaf vijf weken voor de verloopdatum tot aan de verloopdatum kunnen wij op afstand en zonder extra kosten uw antivirus software verlengen. Dit alleen wanneer we de eerste installatie voor u hebben verzorgd en/of er een Bitdefender account in ons domein is aangemaakt (bp-web.nl). Wanneer wij de verlenging voor u uitvoeren, wordt de extra periode van een jaar toegevoegd aan de huidige verloopdatum. U verliest dus geen dagen wanneer u vroegtijdig verlengt.

 

 

Maak nu een afspraak voor de beveiliging van uw pc!

 

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter