Back to Top

Bitdefender wint opnieuw Product of the Year-prijs

 Bitdefender 500

Bitdefender is een toonaangevende wereldwijde producent van antivirus producten. Bitdefender dat wereldwijd meer dan 500 miljoen systemen beschermt, heeft de topprijs van AV-Comparatives voor 2019 gewonnen, waarmee Bitdefender zijn positie als het bedrijf met de meeste ‘Product van het Jaar’ prijzen van het prestigieuze onafhankelijke analysebedrijf heeft bevestigd.

Beveiligingsondersteuning voor Windows 7 loopt af

 windows7 eol 450

 

Wat moet ik doen als ik deze melding op mijn scherm zie??


Om te zorgen dat Microsoft u van beveiligingsupdates blijft voorzien, is het belangrijk om zo snel mogelijk te upgraden naar Windows 10.

Binnenkort in dit theater: Windows 10 versie update 1909

window update 300Hoe werkt het en wat verandert er?


Zoals ieder half jaar verschijnt er ook in najaar 2019 een Windows 10 update. Is dit nieuws? Ja, dit is nieuws want het lijkt er op dat Microsoft het roer voor wat betreft halfjaarlijkse updates hiermee omgooit.

Hoe lang wordt Windows 7 nog ondersteund door Microsoft?

Windows 7 end of life

Op 22 juli aanstaande is het  10 jaar geleden dat Windows 7 het levenslicht zag. Microsoft heeft inmiddels aangekondigd dat de ondersteuning voor Windows 7 eindigt op 14 januari 2020.

Nieuwe website voor Ter Braak Administraties & Belastingadvies opgeleverd

ter braak administraties nieuwe websiteVandaag hebben we onze eerste website van het nieuwe jaar opgeleverd. Voor Ter Braak Administraties & Belastingadvies hebben we een nieuwe website mogen ontwerpen en bouwen.

Gezichtsherkenning smartphone niet veilig

Gezichtsherkenning smartphone niet veilig

Uit een onderzoek door de Consumentenbond is gebleken dat gezichtsherkenning op Smartphones niet veilig is. Na een test met 110 toestellen concludeert de Consumentenbond dat 42 van de geteste toestellen gevoelig zijn voor de zogenaamde photohack.

Zijn uw Windows 10 updates up-to-date?

windows10 update 320Op 11 december 2018 is Microsoft opnieuw gestart met het uitrollen van Windows 10 update versie 1809. In oktober dit jaar was het de bedoeling dat deze update wereldwijd zou worden uitgerold maar door problemen in specifieke situaties is deze uitrol toen gestopt. Het lijkt er op dat de problemen hersteld zijn en dat de uitrol nu definitief is.

Oktober: Europese maand van de cyberveiligheid

beveiligingNu blijkt dat 4 op de 10 Nederlanders geen maatregelen nemen tegen Cybercriminaliteit gaat BP-Web het wel heel gemakkelijk maken. Iedereen die vóór 1 januari 2019 een Laptop of PC koopt bij BP-Web, ontvangt hierbij gratis een licentie voor Bitdefender Antivirus Plus 2019 ter waarde van €30.

Explosieve groei Trojans mobiel Internet bankieren

internet bankierenVolgens beveiliger Kaspersky is het aantal Trojans dat zich richt op mobiele internet bankieren apps in het afgelopen jaar explosief gegroeid.

Groot aantal HP inkjet printers kwetsbaar

hp inkjet 300HP heeft een bulletin uitgegeven waarin wordt gemeld dat een groot aantal HP Inkjet printers kwetsbaar zijn voor aanvallen. HP adviseert dan ook, de betreffende printers zo spoedig mogelijk te updaten waardoor de printer weer veilig is. Het betreffende bulletin vindt u hier.

Domeinnaamfraude neemt toe

DomeinnaamfraudeHet komt regelmatig voor dat klanten van BP-Web ongevraagd worden benaderd door 'bedrijven' die melden dat er een aanvraag is gedaan om hun .nl domeinnaam te registreren met bijvoorbeeld de .com extensie. Deze handelswijze staat bekend als domeinnaamfraude. De Nationale Fraudehelpdesk en ook Opgelicht hebben hieraan in het verleden reeds aandacht besteed.

Bitdefender wint Product of the Year Award 2017

bitdefenderlogo 320Het onafhankelijke AV-comparitives heeft Bitdefender Antivirus onderscheiden met de Product of the Year Award 2017.  Bitdefender scoorde als enige naast kaspersky Labs een Advanced Plus op alle zeven testonderdelen.

Websites zonder SSL onveilig vanaf 1 juli 2018

groen slotje ssl certificaat httpsVanaf 1 juli 2018 zal Google Chrome alle websites die geen gebruik maken van een SSL-certificaat  expliciet als onveilig tonen. Vóór de domeinnaam verschijnt vanaf die datum in de adresbalk de tekst: 'Niet veilig'. Dit is iets wat je als eigenaar/houder van een website niet wilt. Alle websites die via BP-Web zijn gehost maken gratis gebruik van SSL-certificaten.

Joomla! wederom winnaar CMS Critic Awards

joomla cms critic awards 2017Op 6 november 2017 heeft CMS Critic de winnaars bekendgemaakt van de CMS Critic Awards 2017. Joomla! was onderdeel van de competitie in de categorie voor het Beste Gratis CMS. En Joomla! heeft gewonnen en dat voor inmiddels de vierde keer op rij. In de zelfde categorie kwam WordPress als tweede uit de bus.

Microsoft Meltdown patch en Antivirus software

meltdownOngetwijfeld heeft u in het nieuws gehoord van de CPU bugs Meltdown en Spectre die op 3 januari 2018 gepubliceerd zijn. Door een ontwerpfout in processoren van meerdere fabrikaten zijn wereldwijd bijna alle computers kwetsbaar door deze  bugs.

Voor de Meltdown bug, die het grootste risico met zich meebrengt, heeft Microsoft voor haar Windows producten inmiddels een update uitgebracht. Een aantal antivirus producten blokkeerden echter de installatie van deze update. Inmiddels zijn de antivirus oplossingen van Kaspersky en Bitdefender aangepast.

Einde Adobe Flash in zicht

Adobe Flash Player 300In 1996 kwam Adobe met haar Flash Player op de markt. Hiermee werd het mogelijk om tekst, afbeeldingen, animaties en geluid  vanuit één bestand af te spelen. 

Flash was de basis voor de toen zo populaire Flash animaties in websites en ook Youtube video's konden in het begin niet zonder Adobe Flash worden afgespeeld.

Pagina 1 van 4