oktober antivirus maandEr gaat bijna geen dag voorbij of u hoort via de media over virussen en beveiligingslekken in software. Als uw pc slecht is beveiligd, is het niet de vraag of u met een virus te maken krijgt maar eerder wanneer dat gebeurt.

Omdat u met uw pc vaak gevoelige informatie uitwisselt (bijv. met uw bank), mag het belang van een goede viruspreventie duidelijk zijn.

De hele maand oktober is AntiVirus maand bij BP-Web. Daarom hebben we een speciale aanbieding voor iedereen die zijn of haar PC of laptop wil laten checken en wil laten voorzien van de beste antivirus software.

1. Uw PC of laptop wordt gecontroleerd op updates van Windows en generieke software zoals o.a. Java, Flash, Adobe reader en de  benodigde updates worden geïnstalleerd.

2. Antivirus software van Bitdefender wordt geïnstalleerd inclusief licentie voor één jaar. Bitdefender staat al vier jaar op rij aan de top als beste virusscanner.

3. Er wordt een volledige systeemscan uitgevoerd en uw systeem wordt volledig opgeschoond.

Alleen in oktober van € 65,- voor € 50,-

Het hele jaar door kost deze dienst € 65,- inclusief de licentie voor één jaar voor Bitdefender Antivirus Plus. In oktober 2015 kost deze dienst slechts € 50,-

Actievoorwaarden:
- Uw systeem draait een ondersteunde en legale versie van Microsoft windows (windows 7, 8.1 of 10).
- U levert uw pc of laptop zelf af op afspraak in oktober 2015.

Let op: BP-Web kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor dataverlies. Zorg daarom altijd voor een betrouwbare backup.

Submit to FacebookSubmit to Twitter