Bitdefender – De beste antivirus oplossing!

Tien jaar Bitdefender Antivirus Plus via BP-Web

Bitdefender Antivirus Plus

Al 10 jaar adviseren wij Bitdefender Antivirus Plus als antivirus software om Windows computers optimaal te beveiligen. Inmiddels hebben we in ons werkgebied in en rond De Lutte al meer dan 100 tevreden klanten waarvoor we jaarlijks de Bitdefender-licentie mogen verlengen.
Regelmatig komt Bitdefender als beste antivirusoplossing uit de bus bij gerenomeerde onderzoeken. Zo ook onlangs weer in een test van het IT-tijdschrift PC-Magazine (PCMag).

Wat zegt PCMag over Bitdefender Antivirus Plus?

“U kunt een antivirusprogramma kopen dat alles doet wat een antivirusprogramma zou moeten doen, of u kunt er een kopen die meer doet, véél meer. Dat zou Bitdefender Antivirus Plus zijn. De Plus vertegenwoordigt in dit geval een veelheid aan functies: Bescherming tegen ransomware, een versterkte browser voor uw financiële transacties, een functie die advertentietrackers vernietigt, automatische detectie van ontbrekende beveiligingspatches, een eenvoudige wachtwoordbeheerder… de lijst gaat maar door. Hoewel de naam ‘antivirus’ zegt, verslaat de lijst met functies van dit programma veel duurdere beveiligingssuites.

 

Niet alleen dat, maar het is ook een goede antivirus. De onafhankelijke testlaboratoria geven het apparaat routinematig perfecte of bijna perfecte scores, en het scoort hoog op onze praktische tests. Het ransomware-specifieke verdedigingssysteem bewees zichzelf ook tijdens tests. En dankzij de Autopilot-functie gebeurt dit allemaal met minimale moeite voor u, de gebruiker.”

Hier hebben wij als BP-Web niets aan toe te voegen…

 

Hoe werkt een Bitdefender abonnement via BP-Web?

Wij installeren Bitdefender voor u en u hoeft zich geen zorgen te maken om de jaarlijkse verlengingen. Wij herinneren u tijdig en pas nadat u heeft aangegeven dat u wilt verlengen, regelen wij dit zonder dat u hier iets van merkt. Na de verlenging ontvangt u alleen een bevestiging en een factuur. Dus u hoeft géén incassomachtiging af te geven, géén automatische afboeking of abonnement waar u aan vast zit of wat u maar moeilijk kunt beëindigen.
Onze Bitdefender tarieven zijn ‘all in’ en omvatten de Bitdefender-licentie inclusief kosten voor administratie, registratie en verlenging.

Geïnteresseerd? Neem contact op met BP-Web om uw computer optimaal te laten beveiligen!